fbpx
Selecteer een pagina

Personal Training

personal-training

Bent u lid van een sportschool maar behaalt u niet de gewenste resultaten of wilde u altijd al gaan sporten maar de motivatie en de kennis ontbreekt of vindt u het moeilijk om alleen te trainen? Onze personal trainers kunnen uitkomst bieden!

Of u nou wil afvallen, spieren wil opbouwen, uw conditie wil verbeteren of specifiek voor uw sport wil trainen, onder professionele begeleiding en met motivatie door onze trainers ligt uw doel binnen handbereik. De begeleiding kan individueel of in een groep van maximaal 4 personen. Ook voor het verminderen van klachten en symptomen van blessures kunt u bij ons terecht, zoals whiplash, rugklachten of knie- en enkelklachten. Wij kunnen hiervoor oefeningen geven om de spieren en pezen en gewrichtskapsels rondom de gewrichten te versterken.

Door middel van een persoonlijk intakegesprek en controle van de algemene conditie wordt voor u een trainingschema op maat gemaakt. Afhankelijk van uw doelstellingen eventueel in combinatie met een voedingschema [hyperlink “voeding”]. In onze studio begeleiden en motiveren onze trainers u minimaal een keer per week bij het uitvoeren van de oefeningen. De frequentie van de begeleiding bepaalt u zelf! Om de drie weken volgt een evaluatiemoment. Er wordt dan gekeken of het trainingschema dient te worden aangepast en of dit nog steeds aansluit op uw doelstellingen. Heeft u daarnaast ook een voedingschema dan wordt u op dat moment ook gewogen en vindt een vetmeting plaats.