fbpx
Selecteer een pagina

Voor sportmassage in Nieuwegein ga je naar Allround-Fit

Ben je serieus met sport bezig dan werk je aan een gezond en vitaal lichaam. Toch heb je met sporten een hoger risico op blessures, vooral wanneer je overmatig sport zonder rustdagen in te lassen of wanneer je niet de juiste techniek bij het sporten hanteert. Om je lichaam te ontlasten, is het verstandig om zo nu en dan naar een sportmasseur te gaan. Voor sportmassage in Nieuwegein moet je bij Allround-Fit zijn.

Waar is sportmassage goed voor?

Sportmassage levert een positieve bijdrage op veel verschillende vlakken. Allereerst kan een sportmassage helpen om het risico op blessures te verlagen en reeds bestaande blessures sneller te laten herstellen. Door de spieren op de juiste manier te masseren, zullen spieren meer zuurstof krijgen en sneller weer tot rust komen. Ook is een sportmassage goed voor het verhogen van de te leveren sportprestaties. Topsporters laten dan ook vaak hun spieren masseren door een sportmasseur, voordat ze hun prestaties leveren. Hierdoor zijn de spieren al soepel en opgewarmd voordat ze aan de slag moeten. Betere prestaties en minder risico op blessures zijn het gevolg.

Een sportmassage bij Allround-Fit

Allround-Fit is de plaats voor een sportmassage in Nieuwegein. Laten we hierbij als kanttekening opmaken dat de sportmassage bij Allround-Fit niet alleen voor sporters is. Het is geschikt voor iedereen die de lichamelijke conditie wil verbeteren en/of bestendigen. Met een complex van handgrepen op het lichaamsdeel worden de spieren losgemaakt. Door de mechanische prikkels die op het lichaam worden afgegeven, vinden er reacties in het lichaam plaats die leiden tot herstel van het evenwicht en totale ontspanning in het lichaam. Het is een diepgaande massage wat na de massage een korte tijd een beurs gevoel kan geven.

Een afspraak voor een sportmassage in Nieuwegein maken

Wil jij ook gebruik maken van de vele voordelen die een sportmassage je kan bieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen, te mailen of door ons contactformulier op de website in te vullen. Kijk ook eens naar de overige diensten die we je kunnen bieden.

Voor een afspraak bel naar:

0642019378