fbpx
Selecteer een pagina

 

Voor een personal trainer in Nieuwegein moet je bij Allround-fit zijn

Sporten is essentieel voor een vitaal leven en een gezond en fit lichaam. Het riskante aan sporten is dat je makkelijk blessures oploopt, bijvoorbeeld door overbelasting of door het onjuist uitvoeren van oefeningen. Sporten onder begeleiding van een personal trainer is hierbij de oplossing. Voor een personal trainer in Nieuwegein meld je je aan bij Allround-Fit.

Wat doet een personal trainer

De personal trainer van Allround-Fit is je persoonlijk begeleider wanneer je gaat sporten. Er zal gelet worden op de uitvoering van de oefeningen waardoor het risico op blessures verlaagd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat de oefeningen afwisseling bevatten om te voorkomen dat je door eentonigheid gaat afhaken. Onze personal trainer begeleidt je met oefeningen die voldoende uitdaging bevatten, zijn aangepast aan je eigen niveau en waarbij je op een snelle manier de door jou vastgestelde doelen behaalt.

Sport gecombineerd met voedingsadvies

Wil je het maximale halen uit de begeleiding van onze personal trainer in Nieuwegein, dan kunnen wij desgewenst een voedingsschema voor je opstellen. Alleen met de juiste eet- en leefgewoontes behaal je met sporten het snelste je gewenste resultaat. Allround-Fit heeft de juiste kennis in huis om een goed gefundeerd en persoonlijk voedingsadvies uit te brengen. Voeding is een belangrijk onderdeel van de weg naar een fit lichaam. Combineer je personal training van Allround-Fit met ons voedingsschema, dan behaal je sneller de gewenste resultaten.

Aanmelden bij de personal trainer in Nieuwegein

Wil jij gemotiveerd worden, steeds uitdagende oefeningen en deze op de juiste manier uitvoeren? Dan is personal training bij Allround-Fit echt iets voor jou! We starten met een intake waarbij jouw doelstellingen en verwachtingen centraal staan. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je een afspraak maken met onze personal trainer? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen, te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij staan te popelen om aan de slag te gaan, jij ook?