fbpx
Selecteer een pagina

Over ons

[dt_sc_hr_invisible][dt_sc_hr_invisible][dt_sc_fullwidth_section parallax=”no” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top”]

[dt_section_title tag=”h2″ text=”Missie en Visie” /]

In deze huidige tijd van stress en slechte eetgewoonten is het van belang dat degenen die dat willen, worden begeleid en ondersteund om te komen tot een gezonde levenswijze. Ook mensen die al actief zijn op een sportschool hebben baat bij persoonlijke begeleiding en coaching van een personal trainer. Hiermee worden blessures voorkomen en kunnen oefeningen doelmatig worden uitgevoerd. Een gezonde levenswijze bestaat niet alleen uit meer bewegen maar is voor het overgrote deel afhankelijk van goede voeding.

Wij bieden een ieder de handvatten om te komen tot deze gezonde levenswijze door middel van training- en voedingsschema’s aangevuld met fysieke en mentale ondersteuning. Leeftijd is voor ons van ondergeschikt belang. Wij zijn van mening dat het nooit te laat is om te starten met het opbouwen van een fitter en energieker lichaam. Dit geldt ook voor mensen die door een blessure tegen worden gehouden om te gaan sporten.

Wij hebben ons ten doel gesteld om mensen op een verantwoorde en laagdrempelige manier aan het bewegen te krijgen en daarnaast eens kritisch te kijken naar hun eetgewoonten. Hierdoor zullen zij zekerder van zichzelf worden en in staat zijn om beter het hoofd te kunnen bieden aan stressvolle situaties in deze steeds veranderende wereld. Wij verwachten van onze cliënten dat zij zich serieus inzetten en betrokken voelen.

Ons voornemen is om naast deze eerste vestiging in Nieuwegein, meerdere vestigingen te openen waar een ieder tegen een redelijk bedrag kan werken aan een gezonder lichaam.

[dt_sc_one_half first class=’space’ ]
[dt_sc_icon_box_colored fontawesome_icon=” title=’Rory van den Berg’ bgcolor=’#333334′ ]

Ik heb altijd al veel tijd besteed aan verschillende vechtsporten en fitness. Dat was dan ook de reden dat ik een sportopleiding ben gaan volgen. Na afronding van mijn opleiding ben ik als sportbegeleider gestart bij Body Business in IJsselstein. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met uiteenlopende doelstellingen. Daarnaast heb ik diverse groepslessen gegeven variërend van kinderen tot ouderen. Na een aantal jaar werd een vestiging van Smart Fit geopend bij mij in de buurt en ben ik overgestapt naar deze club omdat mij daar meer mogelijkheden werden geboden als zelfstandig personal trainer. Dat was ook het moment dat ik Allround-fit heb opgericht. Omdat ik mijn cliënten als personal trainer een volledig pakket wilde aanbieden ben ik naast opleidingen op het gebied van fitness ook voedingscursussen gaan volgen. Daarnaast ben ik toen ook gestart met het geven van bootcamps op diverse buitenlocaties en vechtsportlessen. Mijn grootste wens was het starten van een eigen personal trainingsstudio. In 2015 heb ik daartoe de eerste stappen ondernomen. In onze studio kan ik mijn cliënten nog beter begeleiden en meer aandacht geven, zodat zij het doel bereiken dat zij voor ogen hebben. Stop wishing start doing!

[/dt_sc_icon_box_colored]
[/dt_sc_one_half]

[dt_sc_one_half class=’space’ ]
[dt_sc_icon_box_colored fontawesome_icon=” title=’Roald van den Berg’ bgcolor=’#333334′ ]

 

Bovenstaande foto: SAPCUP 2015 waar ik de 4e plaats behaalde bij bodybuilding masters.

Ik heb jaren op hoog niveau waterpolo gespeeld. Daarnaast gaf ik zwemles en trainde en was coach van diverse waterpoloteams. Hiervoor heb ik toentertijd diverse cursussen gevolgd en diploma’s behaald. Naast de zwemsport heb ik mij ook nog met andere sporten beziggehouden, waaronder tennis en squash. Aangezien ik zeer competitief ben ingesteld heb ik deze sporten in wedstrijdverband beoefend. De laatste aantal jaren ben ik door Rory besmet met het krachtsportvirus. Dit heeft ertoe geleid dat ik zelfs in 2015 heb deelgenomen aan een body building wedstrijd. Door de voorbereidingen hierop heb ik veel geleerd over trainingsmethoden en voeding en ben ik nu in staat om beginnende atleten, zowel mannen als vrouwen, klaar te stomen voor en te begeleiden op wedstrijden. Toen Allround-fit werd opgericht ben ik gaan assisteren bij het geven van bootcamps. Hierdoor is mijn kennis op het gebied van fitness buiten de sportzaal flink uitgebreid. Ik geef nu dan ook zelfstandig bootcamps en personal training. Daarnaast ben ik eind 2015 gestart met een opleiding sportmassage. Onze Allround-fit studio zal vanaf 2017 sport/ontspannings massage’s bieden.

[/dt_sc_icon_box_colored]
[/dt_sc_one_half]

[/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_hr_invisible_large]