fbpx
Selecteer een pagina

Allround-Fit, je deskundige personal trainer in afvallen in Nieuwegein

Het is nooit te laat om voor jezelf te kiezen. Om te kiezen voor een energieker en vitaler leven. Heb je (extreem) overgewicht of zou je lekkerder in je vel zitten wanneer je nog een paar kilo kwijt bent en kun je daar wel hulp bij gebruiken, dan neem je voor afvallen in Nieuwegein contact op met Allround-Fit.

Voeding en bewegen

Mensen die af willen vallen gaan ineens overmatig sporten, zonder heel veel in voeding aan te passen, of ze stoppen bijna met eten. Extreme voorbeelden, maar afvallen gaat alleen snel en op verantwoorde wijze door een balans tussen voeding en beweging te vinden. Sporten is bij afvallen een ding, maar het grootste gedeelte hangt af van voeding. Kies je voor Allround-Fit als je ondersteuning bij afvallen in Nieuwegein, dan kies je voor afvallen op een verantwoorde manier met het beste resultaat.

 

Wat Allround-Fit voor je kan betekenen

Wij bieden je een totaalpakket. Sporten onder begeleiding van een personal trainer die kijkt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Naast fysieke ondersteuning geven wij je ook mentale ondersteuning, want afvallen is niet alleen een lichamelijk proces, maar ook een proces waarbij de knop in je hoofd om moet. Wij maken zelf een voor jou op maat gemaakt voedingsschema waarbij wij ook echt kijken wat jij lust en of dit passend is in jouw manier van leven. Op een verantwoorde manier afvallen met gezonde leefgewoonten die goed vol te houden zijn, is de de manier om jouw doelstelling daadwerkelijk te behalen.

 

Afvallen in Nieuwegein bij Allround-Fit

Ben jij er klaar voor om die overtollige kilo’s van je af te schudden? Het is nooit te laat en je bent nooit te oud, begin dan ook nu. Allround-Fit is graag je partner, je trainer en je mentale coach in dit proces. Wil je onze hulp, neem dan snel contact met ons op. Samen kijken we naar je huidige vorm en vooral ook waar je naar toe wilt. We stellen realistische doelen en gaan werken aan het beste resultaat. Wanneer je doelen en verwachtingen zijn vastgesteld, gaan wij voor je aan de slag met het opstellen van een beweeg- en voedingsschema. Bel of mail ons of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.