fbpx
Selecteer een pagina

12 weken vetverlies programma

Doe ook mee en start direct!

Voeding

Na het volgen van dit coaching traject weet jij precies hoe je moet eten om jouw doelstelling te behalen maar ook vast te houden. En Hoe jij zelf kan kiezen wat je wilt eten en de tijden waarop zodat dit echt bij jouw levensstijl past.

Bereik jouw beste shape

Bereik jouw beste shape ooit. Ik geef jou de handvaten die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Zonder dat jij daarbij honger hoef te hebben of al het lekkers moet laten liggen.

Training

Ik vertel jou exact hoe je moet trainen aan de hand van onze app, met video’s afbeeldingen en uitleg. Ik pas de training aan op jouw situatie of jij nou in de sportschool wilt trainen of gewoon thuis. Alles is mogelijk!

Wat krijg ik in deze periode?

Voedingsschema

Jij krijgt een voedingsschema die jij direct kan volgen om gelijk de eerste kilo’s te gaan verliezen.

Toegang tot de training app

Hierin vind jij jouw trainingssprogramma en kan jij filmpjes bekijken, de oefening uitleg zien. De aantal herhalingen sets enz. Voor elk niveau de juiste training of je nu een beginner bent of gevorderd.

Whatsapp Groep

Voor al jouw vragen tips, tricks en motivatie. En je zit in een groep gelijkgestemde die allemaal hard werken richting hun doel. (optioneel als je niet in deze groep wilt hoeft dit uiteraard niet)

Maar dat is niet alles!?

Online theorie lessen

Ik wil niet alleen dat jij je doelstelling behaald. Maar ik wil jouw ook echt kennis meegeven. Zodat jij hierna exact weet hoe jij op gewicht moet blijven. Maar ook hoe je het zelfs kan versnellen of na het traject nog verder kunt blijven verbeteren.

NOOIT MEER EEN JOJO-EFFECT!

Elke week een feedback moment

Elke week gaan wij jouw prestatie van die week evalueren. Dit doen wij doormiddel van een evaluatieformulier. Hiermee kan ik precies zien hoe het de hele week is gegaan. En kan ik jou wekelijks coachen en bijsturen.

Cheatmeals

Elke week kan jij genieten van een heerlijke cheatmeal! Iets waar jij echt van kan genieten. Bijvoorbeeld een pizza. Of dat ene lekkere drankje. Ook ga ik jou exact leren hoe je in de toekomst vaker wat lekkers kan eten zonder dat het je resultaat af zal remmen.

Want zeg nou zelf, het leven moet ook leuk blijven toch? En dat kan ook gewoon!

Bekijk voorgaande resultaten!

Wat klanten zeggen over het programma

Hoor het niet van ons, maar luister naar degene die je voor zijn gegaan!

Ik hield echt niet van sporten en op mijn voeding letten. Maar met dit schema voelt het niet als diëten. En het sporten is echt heel goed te doen.

Debby

-20 kilo

Het makkelijke is dat je alles zo kan volgen vanaf je telefoon zonder dat je erbij hoeft na te denken.

Makkelijker dan dit programma ga je het niet vinden. Ik kan het iedereen aanraden.

Daisy

-26 kilo

Ik vond het echt een super programma, ik ben inmiddels ook aan mijn tweede gestart.
Als je echt graag je doel wilt bereiken moet je bij Rory zijn.
Yasmin

-23 kilo

Van uitstel komt afstel!

Blijf het niet uitstellen en START.

Je krijgt er zoveel voor terug!

En je hoeft echt niet alles te laten. Wij laten zien dat het ook anders kan en dat het vooral leuk en lekker is!

Rory van den Berg

Rory van den Berg

Allround-Fit

Ik ben 31 jaar oud en geef al meer dan 13+ jaar personal training. In deze 13 jaar heb ik onwijs veel mensen geholpen met het behalen van een goed fysiek zowel mentaal als lichamelijk. Van bodybuilders, modellen, atleten tot aan mensen die het puur voor uiterlijk en gezondheid doen.

Want zeg nou zelf wie wilt zich niet energiek voelen? Of blij zijn als je in de spiegel kijkt! Je hebt maar 1 lichaam zorg ervoor dat je die goed onderhoud maar tegelijkertijd ook geniet van alle dingen van het leven. Daarom help ik mensen met het zo aanpassen van hun voeding dat het goed past binnen hun levensstijl zonder alleen maar concessies te moeten doen.

Twijfel jij of dit programma bij jou past?

Of heb jij nog vragen over dit programma?

Plan een bel afspraak met mij in door een bericht te sturen via onderstaande knop.

4 + 11 =