fbpx

Kies jouw plan

Iedereen is anders en heeft daarom een andere behoefte wat betreft coaching. Daarom keuze uit onderstaande pakketten.

Silver

12 weken programma
74
99
 • Wekelijkse feedback moment
 • Berekenen van jouw kcal en macro's
 • Trainingsschema voor jouw doelstelling
 • Aanpassingen van kcal, macro's op basis van jouw vooruitgang

Gold

12 weken programma uitgebreid
135
 • Wekelijkse feedback moment
 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Trainingsschema voor jouw doelstelling
 • Aanpassingen van het voedingsschema op basis van jouw vooruitgang
 • 24/7 whatsapp contact voor vragen

Platinum

12 weken intensief programma
165
Eenmalig
 • Wekelijkse feedback moment
 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Trainingsschema voor jouw doelstelling
 • Aanpassingen op het voedingsschema op basis van jouw vooruitgang
 • 24/7 Whatsapp contact voor vragen
 • Toegang tot onze online community voor tips en video's
 • Video call voor motivatie en tips aangepast aan jouw levensstijl
Populair

Hier kan jij ook tussen staan als volgend succes verhaal!

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 1000 mensen begeleid naar een betere manier van leven en geholpen aan het lichaam waar zij zich prettig bij voelde!

FAQ

Meest gestelde vragen;

Na aanmelden van 1 van de pakketten sturen wij jou een intake formulier per e-mail. Hoe uitgebreider jij dit formulier invult des te beter wij aan het werk kunnen om het allerbeste uit deze 12 weken challenge te gaan halen.

Helaas kan ik je niet helpen qua voeding dan. Ik zou het in principe wel kunnen maar hier ligt niet mijn expertise. Ik denk ook dat als je vegetarisch/veganistisch bent dat jij zelf meer maaltijden of recepten weet dan ik. En daarom herken ik hierin mijn meerdere en zal ik je ook zeker doorsturen naar iemand die hier wel goed in is.

Uiteraard wat training betreft kan ik je wel helpen of kcal/macro’s berekenen. Maar geen specifiek op maat gemaakt voedingsschema hierin.

Zoals het pakket aangeeft, zullen wij jouw voedingsschema ook echt op maat gaan maken. Hierbij kijken we hoe het in jouw levensstijl past. Wat jij wel of niet lust. Of dat jij misschien allergisch bent voor bepaalde producten.

Het antwoord hierop is: JA, tuurlijk kan jij in het weekend wel eens wat lekkers gaan eten. Het gaat erom dat dit niet dan gelijk extreem veel is of dat je te vaak iets lekkers pakt. In het schema zullen wij rekening houden met dit soort dingen.

Dit zullen wij oplossen door tijdens je werk uren te kiezen voor maaltijden die makkelijk mee te nemen zijn of te maken en eten zijn. Zoals bv brood of een shake of een ander makkelijk tussendoortje.

Dit is niet noodzakelijk, alleen worden de beste resultaten wel gehaald bij mensen die wel in de sportscholen trainen ivm zwaardere stimulans van de spieren. Maar voor de mensen die thuis willen trainen maken wij een passend thuis trainingsschema op basis van jouw doelstelling.

Ja in het intake formulier stellen wij ook de vraag of je last hebt van blessures of andere dingen waarbij je bepaalde oefeningen/spiergroepen niet kan doen. Daarmee zullen wij dus ook rekening houden in je trainingsschema.

Jazeker in het trainingsschema maken wij gebruik van of plaatjes of hyperlinks met filmpjes naar de oefening. Hierdoor weet iedereen ongeacht het niveau hoe de oefening uitgevoerd moet worden. Ook hierin word aangegeven hoeveel setjes, herhalingen etc.

Na het programma weet je hoe jij moet eten en trainen om dat goede fysiek te behouden. En indien je nog verder wilt of toch extra informatie nodig hebt dan kunnen wij jou hierin altijd ondersteunen.

Wij hebben een personal training studio in Nieuwegein (Utrecht). Mocht het voor jou haalbaar zijn om hiernaar toe te komen en/of je woont in de buurt en wilt graag lessen volgen, neem dan contact met ons op.

Wil jij de stap zetten naar een betere versie van jezelf?Allround-Fit

Benieuwd naar onze studio en werkwijze?

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Geef je dan hieronder op voor een gratis kennismakingsgesprek!