fbpx

Allround-fit

12 weken programma Online coaching

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

"Ik ben zo zeker over mijn programma dat als jouw gewicht niet zakt jij je geld TERUG krijgt!"

Wil jij een GRATIS 1 op 1 call met mij om te kijken of dit programma iets voor jou is, en om elkaar te leren kennen? Hierin kan jij mij alles vragen over dit programma voor je een besluit neemt.

Wat bereik en leer ik in dit traject?

Voeding

Na het volgen van dit coachings traject weet jij precies hoe te eten. En ook hoe jij dit zelf tot een voedingsschema kan ombouwen wat precies voor jou werkt en bij jouw levensstijl past.

Bereik jouw beste shape

Bereik jouw beste shape ooit. Ik geef jou de handvaten die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Zonder dat jij daarbij honger hoeft te hebben.

Training

Ik vertel jou exact hoe je moet trainen, en hoe vaak om jouw doelen te behalen. Ik pas de training aan op jouw situatie. Of dit nu trainen in een sportschool is of trainen bij jou thuis. Alles is mogelijk!

Wat krijg ik in deze periode?

Voedingsschema op maat!

Jij krijgt een voedingsschema op maat gemaakt door mij persoonlijk om jouw doelstelling te behalen.

Trainingsschema

Het trainingsschema is speciaal gemaakt voor jouw doelstelling. Of dit nu voor trainen bij jou thuis is of voor trainen in een sportschool. Alles is mogelijk, ik kijk echt naar jouw situatie.

Whatsapp community

Voor al jouw vragen, tips en tricks en motivatie.

Maar dat is niet alles!

Online theorie lessen

Ik wil niet alleen dat jij je doelstelling behaald. Maar ik wil jouw ook echt kennis meegeven. Zodat jij hierna exact weet hoe jij op gewicht moet blijven. Maar ook hoe je het zelfs kan versnellen of na het traject nog verder kunt blijven verbeteren.

NOOIT MEER EEN JOJO-EFFECT!

Elke week een feedback moment

Elke week gaan wij jouw prestatie van die week evalueren. Dit doen wij doormiddel van een evaluatieformulier. Hiermee kan ik precies zien hoe het de hele week is gegaan. En kan ik jou wekelijks coachen en bijsturen.

Cheatmeals

Elke week kan jij genieten van een heerlijke cheatmeal! Iets waar jij echt van kan genieten. Bijvoorbeeld een pizza. Ook ga ik jou exact leren hoe je in de toekomst vaker wat lekkers kan eten zonder dat het je resultaat af zal remmen.

Bekijk voorgaande resultaten

Wacht niet langer en bereik ook jouw ideale shape!

gespreid betalen

De prijs tot 12 april 2021
€210
75,- in 2 termijnen
  •  
aanbieding
prijs tot 12 april 2021
€210
150 eenmalig
  •  
Popular
prijs normaal
210
  •  

Let op! de aanbieding verloopt over;

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De 12 weken in fases:

Fase 1 (de eerste 2 weken)

de eerste 2 weken zijn onwijs belangrijk! Hierin gaan wij jou lichaam laten wennen aan een nieuw voedingspatroon en ga ik jouw lichaam inschatten/berekenen qua hoeveelheid kcal jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Na deze twee weken weten wij precies hoeveel jij nodig hebt en hoe jouw lichaam reageert. Aan de hand hiervan weet ik hoe we jouw volgende weken in moeten delen om zsm je doel te behalen.

Fase 2 (week 3 en 4)

Wij weten precies hoe jouw lichaam reageert! En ik leer jou exact hoe je kan eten wat je wilt zonder aan te komen en toch nog steeds kan blijven afvallen. Hierin gaan wij voor prachtige resultaten zorgen! En ons uiterste best doen om een zo best mogelijke shape neer te zetten. In deze week leer ik jou over hoe jij zelf keuzes kan maken in wat jij wilt eten zonder je resultaat te vertragen. Hoe jij toch af en toe een drankje kan doen, of enorm kan genieten van jouw cheatmeals.

Fase 3 (week 5 t/m 7)

Hierin gaan wij mooie resultaten blijven behalen. Je hebt nu de volledige controle over jouw lichaam en weet nu precies wat jij wel en niet kan. Ook na dit traject zal jij nu weten wat je moet doen om deze controle te blijven houden maar ook als je zelfs nog verder wilt blijven verbeteren.
In deze week ga ik je meer vertellen over supplementen en trainingsintensiteit.
Want vanaf week 7 begin jij met een nieuw trainingsschema om continu een goede prikkel te blijven geven aan jouw lichaam en jouw lichaam niet gewend te laten raken aan de manier van trainen. Hierdoor blijven wij jouw resultaat op een top niveau houden.

Fase 4 (8 t/m 11)

We gaan voor een flinke eindsprint om echt een prachtig eindresultaat neer te zetten! We gaan wat voedingstrucjes uithalen om je resultaat te versnellen.

Fase 5 (week 12 de finale!)

In deze laatste week ga ik jou alvast voorbereiden op hoe jij op gewicht kan blijven hierna of nog verder kan gaan mocht je dat willen.
Ik ga jou laten zien dat het vrij makkelijk is om je gewicht stabiel te houden (ook al denken de meeste altijd dat dat moeilijk is) Het is echt onwijs makkelijk om stabiel te blijven en veel meer lekkers te kunnen eten zelfs.

Rory van den berg

Twijfel jij of dit iets voor jou is?
Plan een gratis 1 op 1 call met mij in!

In dit gesprek kunnen wij elkaar leren kennen, en kan ik jou precies uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Ook kunnen wij zien of dit bij jou past. Ik zorg er altijd voor dat het 12 weken programma echt bij jouw levensstijl past! Maar wij weten allemaal dat het draait om vertrouwen en een klik samen. Dus wacht niet langer en plan jouw 1 op 1 call samen met mij.

Rory van den Berg, Allround-Fit

Ik ben 28 jaar oud en geef al meer dan 11+ jaar personal training. In deze 11 jaar heb ik onwijs veel mensen geholpen met het behalen van een goed fysiek zowel mentaal als lichamelijk. Van bodybuilders, modellen, atleten tot aan mensen die het puur voor uiterlijk en gezondheid doen. 

 

Want zeg nou zelf wie wilt zich niet energiek voelen? Of blij zijn als je in de spiegel kijkt! Je hebt maar 1 lichaam zorg ervoor dat je die goed onderhoud maar tegelijkertijd ook geniet van alle dingen van het leven. Daarom help ik mensen met het zo aanpassen van hun voeding dat het goed past binnen hun levensstijl zonder alleen maar concessies te moeten doen.

Het online coaching 12 weken programma start in:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wacht niet langer en maak nog gebruik van de aanbieding die geldig is t/m 5 april 2021.