fbpx

Allround-fit

12 weken programma Online coaching

Let op! Start nu met korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat bereik en leer ik in dit traject?

Voeding

Na het volgen van dit coaching traject weet jij precies hoe je moet eten om jouw doelstelling te behalen maar ook vast te houden. En Hoe jij zelf kan kiezen wat je wilt eten en de tijden waarop zodat dit echt bij jouw levensstijl past.

Bereik jouw beste shape

Bereik jouw beste shape ooit. Ik geef jou de handvaten die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Zonder dat jij daarbij honger hoef te hebben of al het lekkers moet laten liggen.

Training

Ik vertel jou exact hoe je moet trainen aan de hand van onze app, met video's afbeeldingen en uitleg. Ik pas de training aan op jouw situatie of jij nou in de sportschool wilt trainen of gewoon thuis. Alles is mogelijk!

Wat krijg ik in deze periode?

Voedingsschema

Jij krijgt een voedingsschema die jij direct kan volgen om gelijk de eerste kilo's te gaan verliezen.

Whatsapp community

Voor al jouw vragen tips, tricks en motivatie. En je zit in een groep gelijkgestemde die allemaal hard werken richting hun doel. (optioneel als je niet in deze groep wilt hoeft dit uiteraard niet)

Toegang tot de training app

Hierin vind jij jouw trainingssprogramma en kan jij filmpjes bekijken, de oefening uitleg zien. De aantal herhalingen / sets enz. Voor elk niveau de juiste training of je nu een beginner bent of gevorderd.

Maar dat is niet alles!

Online theorie lessen

Ik wil niet alleen dat jij je doelstelling behaald. Maar ik wil jouw ook echt kennis meegeven. Zodat jij hierna exact weet hoe jij op gewicht moet blijven. Maar ook hoe je het zelfs kan versnellen of na het traject nog verder kunt blijven verbeteren.

NOOIT MEER EEN JOJO-EFFECT!

Elke week een feedback moment

Elke week gaan wij jouw prestatie van die week evalueren. Dit doen wij doormiddel van een evaluatieformulier. Hiermee kan ik precies zien hoe het de hele week is gegaan. En kan ik jou wekelijks coachen en bijsturen.

Cheatmeals

Elke week kan jij genieten van een heerlijke cheatmeal! Iets waar jij echt van kan genieten. Bijvoorbeeld een pizza. Of dat ene lekkere drankje. Ook ga ik jou exact leren hoe je in de toekomst vaker wat lekkers kan eten zonder dat het je resultaat af zal remmen.

Want zeg nou zelf, het leven moet ook leuk blijven toch? En dat kan ook gewoon!

Bekijk voorgaande resultaten

Wacht niet langer en bereik ook jouw ideale shape!

gespreid betalen

In 3 termijnen
€210
150,- in 3 termijnen van €50,-
  •  
aanbieding

Eenmalig bedrag

€210
150 eenmalig
  •  
Aanbieding
prijs normaal
210
  •  

Let op! de aanbieding verloopt over;

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De 12 weken in fases:

Fase 1 (de eerste 2 weken)

de eerste 2 weken zijn onwijs belangrijk! Hierin gaan wij jou lichaam laten wennen aan een nieuw voedingspatroon en ga ik jouw lichaam inschatten/berekenen qua hoeveelheid kcal jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Na deze twee weken weten wij precies hoeveel jij nodig hebt en hoe jouw lichaam reageert. Aan de hand hiervan weet ik hoe we jouw volgende weken in moeten delen om zsm je doel te behalen.

Fase 2 (week 3 en 4)

Wij weten precies hoe jouw lichaam reageert! En ik leer jou exact hoe je kan eten wat je wilt zonder aan te komen en toch nog steeds kan blijven afvallen. Hierin gaan wij voor prachtige resultaten zorgen! En ons uiterste best doen om een zo best mogelijke shape neer te zetten. In deze week leer ik jou over hoe jij zelf keuzes kan maken in wat jij wilt eten zonder je resultaat te vertragen. Hoe jij toch af en toe een drankje kan doen, of enorm kan genieten van jouw cheatmeals.

Fase 3 (week 5 t/m 7)

Hierin gaan wij mooie resultaten blijven behalen. Je hebt nu de volledige controle over jouw lichaam en weet nu precies wat jij wel en niet kan. Ook na dit traject zal jij nu weten wat je moet doen om deze controle te blijven houden maar ook als je zelfs nog verder wilt blijven verbeteren.
In deze week ga ik je meer vertellen over supplementen en trainingsintensiteit.
Want vanaf week 7 begin jij met een nieuw trainingsschema om continu een goede prikkel te blijven geven aan jouw lichaam en jouw lichaam niet gewend te laten raken aan de manier van trainen. Hierdoor blijven wij jouw resultaat op een top niveau houden.

Fase 4 (8 t/m 11)

We gaan voor een flinke eindsprint om echt een prachtig eindresultaat neer te zetten! We gaan wat voedingstrucjes uithalen om je resultaat te versnellen.

Fase 5 (week 12 de finale!)

In deze laatste week ga ik jou alvast voorbereiden op hoe jij op gewicht kan blijven hierna of nog verder kan gaan mocht je dat willen.
Ik ga jou laten zien dat het vrij makkelijk is om je gewicht stabiel te houden (ook al denken de meeste altijd dat dat moeilijk is) Het is echt onwijs makkelijk om stabiel te blijven en veel meer lekkers te kunnen eten zelfs.

Rory van den berg

Twijfel jij of dit iets voor jou is?
Plan een gratis 1 op 1 call met mij in!

In dit gesprek kunnen wij elkaar leren kennen, en kan ik jou precies uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Ook kunnen wij zien of dit bij jou past. Ik zorg er altijd voor dat het 12 weken programma echt bij jouw levensstijl past! Maar wij weten allemaal dat het draait om vertrouwen en een klik samen. Dus wacht niet langer en plan jouw 1 op 1 call samen met mij.

Rory van den Berg, Allround-Fit

Ik ben 30 jaar oud en geef al meer dan 12+ jaar personal training. In deze 12 jaar heb ik onwijs veel mensen geholpen met het behalen van een goed fysiek zowel mentaal als lichamelijk. Van bodybuilders, modellen, atleten tot aan mensen die het puur voor uiterlijk en gezondheid doen. 

Want zeg nou zelf wie wilt zich niet energiek voelen? Of blij zijn als je in de spiegel kijkt! Je hebt maar 1 lichaam zorg ervoor dat je die goed onderhoud maar tegelijkertijd ook geniet van alle dingen van het leven. Daarom help ik mensen met het zo aanpassen van hun voeding dat het goed past binnen hun levensstijl zonder alleen maar concessies te moeten doen.

Start nu en maak gebruik van de aanbieding voor het online coaching 12 weken programma.

Aanbieding verloopt over;

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wacht niet langer en maak nog gebruik van de aanbieding die geldig is t/m 31 juli 2022.